Ontdek het gemak van de ANWB tankpas

Met een ANWB Tankpas bent u van alle gemakken voorzien. De ANWB tankpas is een voordelige tankpas speciaal voor leden van ANWB voor de zaak. De pas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en desgewenst kunt u de ANWB tankpas uitbreiden met Europa dekking. Voor de gedane transacties ontvangt een keer per vier weken een verzamelfactuur. U kunt de ANWB tankpas direct online aanvragen. De tankpas wordt binnen uiterlijk twee werkdagen toegezonden.

 

1

Overal in Nederland tanken met een pas

De ANWB Tankpas werkt overal in Nederland. U bepaalt zelf waar u tankt en u rekent altijd af tegen de pompprijzen. Onze tanklocator helpt u het dichtsbijzijnde of goedkoopste tankstation in de buurt te vinden. Door te tanken met een tankpas heeft u altijd een complete administratie.

2

Europese tankpas

Speciaal voor de ondernemers die ook vaak in het buitenland komen. U kunt de tankpas makkelijk upgraden naar een Europese tankpas. Met de Europese tankpas kunt u niet alleen tanken maar ook tol of vignetten afrekenen. Bekijk de mogelijkheden van onze Europese tankpas.

3

Overal uw auto wassen

Overal uw auto wassen met de ANWB tankpas. U krijgt de wasbeurt gezamenlijk met de brandstof op een factuur.

4

Elecktrische auto opladen

U kunt overal in Nederland en BelgiĆ« uw electrische auto opladen. Ook snel laden bij Fastned is mogelijk.